Smallander, klaar voor de toekomst.
Verhuur

BUSCAMPER HUREN
Zelf ontdekken hoe comfortabel onze S(M)allander is? Dat kan nu door er één te huren. Ieder seizoen zetten we één of meerdere buscampers in voor klanten die graag een campervakantie met een S(M)allander willen ervaren.

In een S(M)allander van Aart Camperinbouw blijf je ontdekken, altijd op zoek naar avontuur en verlangend naar die momenten van verrassing en verbazing. Onze campers zijn door de beperkte afmetingen heel geschikt om de mooiste plekken van Europa te ontdekken. In een camper met een hefdak hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een passende parkeerplaats of over smalle steegjes of bergpassen.
De afmetingen van de Volkswagen T5/ T6  Smallander zijn maar een fractie groter dan van een doorsnee personenauto. Dankzij de doordachte indeling heeft u toch het gevoel met een grote camper op pad te zijn. De zitbank is eenvoudig om te bouwen naar een ruim tweepersoons bed en in het dak is zelfs een tweede bed verwerkt. De keuken is voorzien van een kooktoestel en koelvak. Overdag heeft u voldoende zitruimte door de voorstoelen om te draaien.

Wilt u ook zelf de vrijheid van een campervakantie ervaren? Huur dan nu één van onze comfortabele buscampers. De verhuur van onze campers wordt verzorgd door Noorderzon campers, zij zullen u graag alles vertellen over het huren van een camper. Voor bezichtigingen kunt u terecht bij Noordezon campers maar ook bij ons in Heino bent u van harte welkom om de verschillende modellen te bezichtigen.

Kijk voor de huurprijzen en voorwaarden hier
Voor vragen kunt u contact opnemen met,
Aart Camperinbouw
Zwolseweg 28
8141 EZ Heino
Tel. 0572-853133
Of met,
Noorderzon campers
Smalle Weegbree 5
8472 BG Wolvega
Tel. 0561-700205
Tel. 06 10018547